Search:

BODOM TEAM

Bodom Team

Hyvä työnantaja on kiinnostunut työntekijöidensä hyvinvoinnista ja mahdollistaa siten erilaisia tapoja pitää yllä työkykyä. Bodom Team on jo toista vuotta yksi HiQ:n suosituimmista urheilutapahtumista, ja molempina vuosina on mukaan tullut juoksukisakonkarien ydinjoukon lisäksi myös satunnaisempia juoksuharrastajia. Miksi juuri Bodom Team on niin suosittu? Suoritin aiheesta nopean mutta erittäin kattavan kahviautomaattigallupin.

  1. ”Koska työnantaja mahdollistaa osallistumisen.” On kivaa päästä juoksutapahtumaan ilmaiseksi. On myös kivaa, ettei tapahtuma vie aikaa perheeltä tai muilta harrastuksilta, vaan ainoastaan työnteolta. Ja sillähän ei ole niin väliä.😊
  2. ”Polkujuoksu on kivaa.” Joku joskus sanoi, että flat is boring. Tämä saattaa hyvinkin pitää paikkansa, koska polkujuoksu kerää mukaan myös ihmisiä, jotka nauttivat luonnossa liikkumisesta, eivätkä ole mukana pelkästään kilpailun perässä.
  3. ”Saan hyvän treenin.” Jokaisen kisan ei tarvitse aina olla haudanvakava kauden pääsuoritus. Lappu rinnassa voi suorittaa myös viikon kovemman vauhtikestävyystreenin.
  4. ”Työkaveri pyysi mukaan.” Jos edes kova treeni ei kiinnosta, voi mukaan lähteä ihan vaan seurustelu-upseeriksi työkaverille.
  5. ”Tutustuu uusiin työkavereihin.” Meilläkin alkaa olla jo sen verran työntekijöitä, ettei kaikkien kanssa tule tehtyä hommia tai edes juteltua tavallisen työpäivän aikana. Urheilutapahtumiin osallistuu porukkaa kaikista yksiköistä, ja ennen lähtöä – ja miksei polullakin - voi turista ihan uusien tyyppien kanssa.
  6. ”On kivaa edustaa firmaa.” Kun työnantaja on hyvä ja omasta työpaikasta on aidosti ylpeä, on kivaa pitää firman lippua korkealla ja kisata työnantajan nimissä. Ja mikäpä olisi edustaessa, kun firma oli viime vuonna hienosti kolmantena Bodom Teamilla.
  7. ”Tapahtuma oli viime vuonnakin todella hyvin järjestetty.” Toimivaan tapahtumaan on aina ilo osallistua. Kun kisakokemus on sujuva ja toimiva aina parkkeerauksesta maalin tarjoiluihin, tulee elämyksestä kokonaisvaltaisesti hyvä. Toivottavasti sääkin suosii kuten viime vuonna. Siihen ei valitettavasti edes muuten niin taitava järkkäriporukkakaan voi vaikuttaa.
  8. ”Haluan haastaa itseäni.” Polkujuoksu on edelleen monille uusi tuttavuus, ja epätasaisella alustalla juokseminen on monille maantien mättäjille uusi ja avartava kokemus. Työkavereiden kanssa kynnys kokeilla uusia lajeja laskee huomattavasti.

Syitä osallistua on toki yhtä monta kuin joukkueessa on jäseniä. HiQ:n 14 hengen tiimissä on varmasti paljon muitakin hyviä syitä osallistua. Tärkeintä kuitenkin on, että meillä on mahdollisuus osallistua kivaan tapahtumaan, oli syy mikä hyvänsä. Mikä on sinun syysi?

 

 

Minttu Mustonen

minttu.mustonen@hiq.fi
Minttu Mustonen uskoo loistaviin integraatioihin, yhdessä tekemiseen ja positiivisen ajattelun voimaan

Haluatko meille töihin?

Olemme digitaalisen ajan käsityölaisiä ja suhtaudumme työhömme intohimolla. Meillä pääset toteuttamaan upeita projekteja Suomen suurimmille yrityksille sekä luomaan kokonaan uusia, markkinoita muuttavia palveluita. Töihin HiQ:lle? HiQ kasvaa ja etsimme aktiivisesti joukkoomme uusia osaajia!

Ota yhteyttä!