Search:

HIQ FINLANDIN JOULULAHJAT HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN

Valitsimme 2 lapsia ja nuoria koskettavaa kohdetta: Joulupuu -keräys & HUS K10 -osasto

HiQ Finlandin joululahjat hyväntekeväisyyteen

Tänä vuonna HiQ Finlandin henkilökunnan joululahjat menivät kahdelle lapsia ja nuoria koskettavalle hyväntekeväisyyskohteelle: Joulupuu -keräykseen sekä HUS K10 -osastolle.

Osallistuimme tonttuiluun paketoimalla 43 joululahjaa Joulupuu -keräykseen. Joulupuu on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, jonka avulla kerättiin tänäkin vuonna valtava määrä joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä tai muutoin vähävaraisen perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Tällaisia lapsia on jo pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000.

Lisäksi haluamme piristää HUS:n osasto K10:n pieniä potilaita pitkien hoitojaksojen aikana. K10 on lasten syöpäosasto, joka on osa Lasten syöpä-, veri-tauti- ja kantasolusiirtoklinikkaa. Siihen kuuluu K10:n lisäksi, päiväsairaala ja poliklinikka. K10:llä hoidetaan kaikki kantasolusiirtohoidossa olevat potilaat ja leukemiapotilaiden alkuhoidot sekä muut vaativimmat sytostaattihoidot.

Toivotammme rauhallista joulua kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille!

 

Leila Heijola

leila.heijola@hiq.fi
Leila Heijola on markkinoinnin ja viestinnän monitoimiosaaja, jonka sydän sykkii IT:lle.

Haluatko meille töihin?

Olemme digitaalisen ajan käsityölaisiä ja suhtaudumme työhömme intohimolla. Meillä pääset toteuttamaan upeita projekteja Suomen suurimmille yrityksille sekä luomaan kokonaan uusia, markkinoita muuttavia palveluita. Töihin HiQ:lle? HiQ kasvaa ja etsimme aktiivisesti joukkoomme uusia osaajia!

Ota yhteyttä!