Search:

HIQ:N FRENDS -INTEGRAATIOALUSTA SUOMALAISTEN OPPILAITOSTEN KÄYTTÖÖN OSANA SUOMI 100 -JUHLAVUOTTA

HiQ:n FRENDS -integraatioalusta suomalaisten oppilaitosten käyttöön osana Suomi 100 -juhlavuotta

 

HiQ ottaa osaa Suomi 100 -juhlavuoden työvoimatalkoisiin ja sen kunniaksi tarjoaa FRENDS-integraatioalustan ilmaiseksi opetus- ja koulutuskäyttöön yliopistoille ja ammattikorkeakouluille.

HiQ tarjoaa FRENDS -integraatioalustan veloituksetta suomalaisten yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opetus- ja koulutuskäyttöön. Tavoitteenamme on tarjota opiskelijoille ajanmukaisia oppimisympäristöjä ja uusimpia työvälineitä, jotka ovat useiden yritysten käytössä. FRENDS integraatioalustan prosessien visualisointi tuo opettamiseen ja oppimiskokemukseen uusia ulottuvuuksia, varsinkin verrattuna perinteiseen ohjelmointiin. Näin valmistuvilla opiskelijoilla on laajemmat valmiudet, paremmat mahdollisuudet työllistyä useille toimialoille ja he pääsevät nopeasti kiinni tuottavaan työhön. Erityisesti digitalisaation ja asioiden internetin (IoT) haasteita ratkotaan integraatioalustojen ja niissä käytettävien tekniikoiden avulla. FRENDS alustalla nuo yleiset ja yleiskäyttöiset teknologiat ja toimintatavat tulevat tutuiksi ilman tuoteriippuvuutta.

suomi100

HiQ:n FRENDS-ratkaisu tuo säästöjä ja joustavuutta

Järjestelmäintegraatio on jatkuvasti kasvava tietohallinnan ala, jossa on huutava pula työvoimasta. HiQ FRENDS-integraatioalusta yksinkertaistaa yrityksen prosesseja säästäen sekä aikaa että resursseja älykkään automaation ja prosessinäkyvyyden kautta. Ratkaisu varmistaa, että datavirrat toimivat oikein yrityksen sisällä ja sen kumppaneiden välillä.

suomi100v

FRENDS -tiimillämme on mittava kokemus operaatioiden digitalisoinnista sekä automaatiosta ja autamme mielellämme jatkossakin suomalaisia oppilaitoksia, yrityksiä ja organisaatioita rakentamaan parhaita mahdollisia kehitys- ja innovaatioympäristöjä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: antti.toivanen@hiq.fi

 

Antti Toivanen

antti.toivanen@hiq.fi
Kirjoittaja on HiQ:n integraatiotoiminnoista vastaava vetäjä 22 vuoden integraatiokokemuksella ja lupsakalla luonteella.

Haluatko meille töihin?

Olemme digitaalisen ajan käsityölaisiä ja suhtaudumme työhömme intohimolla. Meillä pääset toteuttamaan upeita projekteja Suomen suurimmille yrityksille sekä luomaan kokonaan uusia, markkinoita muuttavia palveluita. Töihin HiQ:lle? HiQ kasvaa ja etsimme aktiivisesti joukkoomme uusia osaajia!

Ota yhteyttä!