Search:

KERTOMASSA FRENDSIN TARINAA

Microsoft TechDays 19’

Microsoft TechDays 19’ – Kertomassa FRENDSin tarinaa

 

Osallistuimme helmi-maaliskuun vaihteessa Microsoft TechDays -tapahtumaan vahvalla panostuksella tuodaksemme FRENDSin sanomaa niin integraatioalustastamme jo tietäville kuin tietämättömille. Kertoaksemme tarkemmin tuotteemme kyvykkyyksistä ja toiminnallisuuksista, oli Microsoft TechDays tähän sopiva foorumi.

Ensivaikutelmani oli, että tapahtuma oli todellakin saattanut yhteen teknologiayrityksiä, jotka eivät ole ehkä niitä kaikkein suurimpia ja tunnetuimpia. Toki mukaan mahtui muutamia toimijoita, jotka oikeastaan kaikki ICT-alalla työskentelevät tuntevat, mutta nämäkin yritykset olivat monelta osin edustamassa jotain uutta palveluaan tai tuotettaan. Mielekästä joka tapauksessa, oli omalta osaltani käydä kuulemassa mitä nämä itselleni tuntemattomat yritykset tekevät ja millaisissa hankkeissa he ovat mukana.

Ständeillä kiertelyn lisäksi tuli liikuttua massan mukana muutamiin puheenvuoroihin, joita sopivan tiuhaan tahtiin pidettiin. Tapahtumassa esiintyneet eri aihealueiden puhujat olivat pienen jälkipohdintani jälkeen loppupeleissä huippuluokkaa.

 Valitettavasti monet aiheet jäivät pintaraapaisuksi siitä, mitä olisin niistä sisältökuvauksen pohjalta odottanut ja toivonut. On kuitenkin ymmärrettävä, että osallistujien ymmärrys- ja taitotaso vaihtelevat aloittelijoista alan asiantuntijoihin. Tällöin esitysten todellakin täytyy tuoda vähintäänkin jotain sisältöä, joista molemmat ääripäät voivat ottaa kotiin viemisiä. Aiheet, joita tapahtumassa ylipäätänsä käsiteltiin, olivat myös riittävän monipuolisia. Näin jokaiselle osallistujalle löytyi varmasti jokin mielenkiintoinen aihe mitä käydä kuuntelemassa.

Integraatioalustaohjelmistotuotteen edustajana oli ilo seurata useampia puheenvuoroja, joissa integraatiot olivat keskiössä ja erityisesti se, että salit täyttyivät aiheesta kiinnostuneista osallistujista. Tämä myös näkyi siinä, että FRENDS-ständillä kävi runsaasti integraatioista kiinnostuneita, jotka ensisijaisesti halusivat saada vastauksen kysymykseen: ”Mikä tarkalleen on FRENDS?”

Lyhykäisyydessään TechDays näin ensikertalaisena oli kokonaisuudessaan onnistunut tapahtuma ja täydellinen foorumi sekä erityisesti Microsoft teknologioista kiinnostuneille että Microsoftin teknologiaan perustuvien tuotteiden/palveluiden ystäville. Verkostoitumisenkin osalta TechDays tarjosi mainiot puitteet päästä tutustumaan uusiin yrityksiin ja heidän edustajiinsa.

Mikäli et ole kuullut FRENDSin tarinaa ja haluaisit vastauksen samaiseen, ylläolevaan kysymykseen, ota yhteyttä!

Miikka Aalto

miikka.aalto@hiq.fi
Tehtävänä jalkauttaa FRENDS-ilosanomaa niin kumppaneille kuin asiakkaillekin, maailmanlaajuisesti.

Haluatko meille töihin?

Olemme digitaalisen ajan käsityölaisiä ja suhtaudumme työhömme intohimolla. Meillä pääset toteuttamaan upeita projekteja Suomen suurimmille yrityksille sekä luomaan kokonaan uusia, markkinoita muuttavia palveluita. Töihin HiQ:lle? HiQ kasvaa ja etsimme aktiivisesti joukkoomme uusia osaajia!

Ota yhteyttä!