Search:

JOUSTOA JA KETTERYYTTÄ IT-PALVELUIHIN

Minna Peltokukka-Karhu luotsaa HiQ:n tuki- ja DevOps-tiimiä

Minna Peltokukka-Karhu luotsaa HiQ:n tuki- ja DevOps-tiimiä

Minna Peltokukka-Karhusta tuli hiqlainen joulukuussa 2017. Hänellä on reilusti yli 20 vuoden kokemus IT-alasta, silti HiQ on vasta hänen toinen IT-alan työpaikkansa. Edellisen työnantajan palveluksessa Minna viihtyi kunnioitettavat 23 vuotta, joista eri johtotehtävissä yli 10 vuotta. HiQ:lla Minna vastaa jatkuvien palvelujen vetämisestä ja kehittämisestä. Minna viihtyy hyvin myös asiakasrajapinnassa ja vastaa myös useista asiakkuuksista.   

Mikä houkutti hakemaan HiQ:lle?

”Pitkä työura globaalissa yrityksessä herätti halun nähdä vielä IT-alan sovelluskehityspuolta. HiQ:ssa puoleensa veti erityisesti yrityksen ketterä päätöksentekomalli ja matala organisaatiorakenne.”

”Olen toiminut pitkään esimiesasemassa olevien päälliköiden esimiehenä. Nyt HiQ:lla tiimiläiseni ovat oman alansa asiantuntijoita ja se on suuri ero entiseen. Pidän siitä, että emme ole sidottuja tiukkoihin prosessimalleihin. Tämä tuo tekemiseen joustoa ja ketteryyttä. Pidän tästä tasapainosta, joka mahdollistaa tehokkaan toiminnan ja ketterän päätöksenteon.

Minna Peltokukka-Karhu

 

”HiQ:lla minut on positiivisesti yllättänyt yrityskulttuurin yhteisöllisyys. Ihmiset harrastavat paljon yhdessä vapaa-ajalla. HiQ on talo täynnä erilaisia asiantuntijoita ja persoonia. Pidän tästä energisestä ilmapiiristä ja tunnen, että minut on otettu osaksi HiQ-perhettä.”

 

Joustoa ja ketteryyttä tarvitaan myös kotona.  Minnan perheeseen kuuluu puolison lisäksi kolme lasta, joiden harrastusten parissa hän viettää paljon aikaa. Tätä kautta Minna on päässyt osallistumaan monien urheiluseurojen toimintaan. Kun lasten harrastuskuskailulta jää aikaa, Minna suuntaa talvisin laskettelemaan ja kesällä golfkentälle. Kuten moni hiqlainen, myös Minna lenkkeilee mielellään.  

Lue myös Minnan blogikirjoitus: 

4 askeleen toimintamalli IT järjestelmien haltuunottoon

Leila Heijola

leila.heijola@hiq.fi
Leila Heijola on markkinoinnin ja viestinnän monitoimiosaaja, jonka sydän sykkii IT:lle.

Haluatko meille töihin?

Olemme digitaalisen ajan käsityölaisiä ja suhtaudumme työhömme intohimolla. Meillä pääset toteuttamaan upeita projekteja Suomen suurimmille yrityksille sekä luomaan kokonaan uusia, markkinoita muuttavia palveluita. Töihin HiQ:lle? HiQ kasvaa ja etsimme aktiivisesti joukkoomme uusia osaajia!

Ota yhteyttä!