Search:

MITEN KOIRIEN VESIPELASTUS JA IT-KONSULTOINTI LIITTYVÄT TOISIINSA?

Miten koirien vesipelastus ja IT-konsultointi liittyvät toisiinsa?

HiQ Finland on iloinen IT-talo. Meidät tunnetaan esimerkiksi S-ryhmälle tekemistämme mobiiliappeistä ja FRENDS-integraatioalustasta. Nimemme tulee sanoista High Quality, mikä kuvaa hyvin toimintaperiaatteitamme. Tavoitteemme on yksinkertaistaa ihmisten arkea digitalisaation keinoin. Vaativan työmme tärkein voimavara olemme me hiqlaiset. Yksi tapa, jolla HiQ panostaa henkilöstöönsä on HiQ Stars-ohjelma. HIQ Stars on työntekijöille suunnattu sponsorointiohjelma, jolla tuetaan tavoitteellista harrastamista ja monipuolisten taitojen kehittämistä myös työpaikan ulkopuolella.

koirien-vesipelastus.jpg 

Olen yksi HiQ Stars-ohjelmaan kuuluvista työntekijöistä. Päivätyössäni olen asiakasvastaava ja integraatiokonsultti. Mielenkiintoisen ja haastavan työn vastapainona vapaa-aikaa täyttävät koiraharrastukset. Laumaani kuuluu kolme aktiivista koiraa, kultainennoutaja Onni ja espanjanvesikoirat Vimma ja Voima. Toimeliaina rotujensa edustajina ne kaipaavat muutakin toimintaa kuin vain normilenkit. Kilpailen koirieni kanssa vesipelastuksessa, tottelevaisuudessa, rally-tottelevaisuudessa ja verijäljessä. Lisäksi harrastuksiini kuuluu muitakin lajeja, esim. koiratanssi ja metsästys. Monipuolisuus on minulle tärkeää niin töissä kuin vapaa-ajallakin, on kiinnostavaa haastaa itsensä ihan uusien juttujen parissa.

Onni, Vimma ja Voima ovat osa työyhteisöämme toimistokoirina. Lähes viikoittain on joku koiristani työyhteisöämme piristämässä. Mielestäni HiQ Stars on upea mahdollisuus näyttää mihin kaikkeen koirat pystyvät – hyvinvoinnin edistämisen lisäksi koirat voivat toimia jopa opettajina. Nuorin koirani Voima käykin säännöllisesti lukukoirana eräällä koululla. Toivon voivani HiQ Stars-ohjelman myötä näyttää mitä kaikkea voi itsekin oppia ja kokea koirien kautta. Tärkeintä ei ole kisamenestys, vaan kehittyminen – yllättävän monia harrastuksissa opittuja taitoja voi hyödyntää töissäkin.

Seuraa Katja koirineen HiQ:n somessa tunnisteilla #HiQStars #HiQkoirat.

Katso Katjan ja koirien esittelyvideo tästä >>

 

Katja Kuusela

katja.kuusela@hiq.fi
Customer Management Lead, Sales

Haluatko meille töihin?

Olemme digitaalisen ajan käsityölaisiä ja suhtaudumme työhömme intohimolla. Meillä pääset toteuttamaan upeita projekteja Suomen suurimmille yrityksille sekä luomaan kokonaan uusia, markkinoita muuttavia palveluita. Töihin HiQ:lle? HiQ kasvaa ja etsimme aktiivisesti joukkoomme uusia osaajia!

Ota yhteyttä!