Search:

OVATKO KOODARITKIN LOPULTA ASIAKASPALVELIJOITA?

Ovatko koodaritkin lopulta asiakaspalvelijoita?

Pohdin äsken kaupassa hyvää palvelukokemusta ja sitä, ovatko koodaritkin lopulta asiakaspalvelijoita?

Kyllä.

Eivät ehkä sellaisia kuin vaatemyyjät jotka tyrkyttävät sinulle hymyssä suin kauden kampanjatuotteita. Usein enemmänkin sellaisia kuin putkimies, korvaamaton ammattilainen, joka tulee paikalle silloin kun käsissäsi on sotku, jota et itse edes ymmärrä eikä sinulla ainakaan ole aikaa ja osaamista siihen perehtyä.

Mitä jos tälläinen putkimies olisi saatavilla myös sovellusten ylläpitoon?

Mitä jos soiton päässä olisi aina kaveri joka pitää huolta siitä etteivät putket mene tukkoon ja säästää sinut suunnattomalta sotkulta tai pahimmillaan kalliilta remontilta?

Mitä jos puhelimesi pikavalinta sisältäisi sovellusten putkimiehen lisäksi myös sovellusten sähkömiehen, poliisin ja sairaanhoitajan? Ja lyödään nyt sekaan vielä kokki, joka pystyy loihtimaan eteesi myös jotain uutta pureskeltavaa liiketoiminnallesi ja asiakkaillesi, niistä aineksista joita on käytettävissä ja saatavilla. Ammattilaisia ja asiakaspalvelijoita kaikki. Kuten ne koodaritkin.

Itse saan työskennellä päivittäin näiden sovellusten ylläpidon ja jatkokehityksen ammattilaisten kanssa. En aina ymmärrä mitä he tekevät, mutta ehkä juuri siksi arvostan heidän kykyään selvittää mahdottomilta tuntuvat haasteet sovellusten koodissa ja käytettävyydessä.

Väitän myös, että kotona sinut pulasta pelastanut putkimies on se, jolle soitat myös silloin kun teet suunnitellun keittiöremontin. Siksi asiakaspalvelu ja palvelun toimivuus on äärimmäisen tärkeää myös sovellusten ylläpidossa. Liiketoimintakriittisten sovellusten kehitys kun ei koskaan pääty siihen kun projekti on tuotannossa.

Ja kun jatkokehitys alkaa, haluamme olla pikavalinnassasi.

 

Timo Vesa

timo.vesa@hiq.fi

Haluatko meille töihin?

Olemme digitaalisen ajan käsityölaisiä ja suhtaudumme työhömme intohimolla. Meillä pääset toteuttamaan upeita projekteja Suomen suurimmille yrityksille sekä luomaan kokonaan uusia, markkinoita muuttavia palveluita. Töihin HiQ:lle? HiQ kasvaa ja etsimme aktiivisesti joukkoomme uusia osaajia!

Ota yhteyttä!