Search:

ROBOCON 2019 JA ROBOT FRAMEWORK

RoboCon 2019

HiQ Finlandilla oli ilo olla yhtenä sponsorina RoboCon 2019: ssä, joka järjestettiin tammikuussa Helsingissä. Kuulemiemme mielenkiintoisten seminaariaiheiden lisäksi, tapasimme ja verkostoiduimme monien muiden automaatioalan asiantuntijoiden kanssa.  Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, olihan meillä lopuksi myös melkoiset bileet!  

Oli erittäin mielenkiintoista nähdä Robot Frameworkin eri käyttötapoja monilla toimialoilla, yhtenä esimerkkinä GE Healthcare -yhtiön potilasmonitorit.  Ja olemme innoissamme siitä, että työkalusta on tulossa yhä suositumpi maailmanlaajuisesti.

RPA:ta hallitsevat tällä hetkellä voimakkaasti kaupalliset ohjelmistot. Siksi onkin jännittävää seurata, mitä tulevaisuus tuo Robot Frameworkiin ja sen rooliin RPA: n avoimen lähdekoodin liikkeessä.

Uskomme, että avoimen lähdekoodin ohjelmistokehityksen tukeminen on uskomattoman tärkeää, koska avoin teknologia edistää laatua, tarjoaa muokattavuutta ja antaa käyttäjille enemmän vapautta tehdä omia päätöksiä ohjelmistoon. HiQ Finland on  Robot Framework -yhdistyksen jäsen, juuri näiden syiden takia. Me HiQ:lla käytämme työkalua päivittäin, yrityksemme ja asiakkaamme hyötyvät Robot Frameworkistä projekteissamme ja muissa tavoitteissamme. Tunnemme velvollisuutemme ja ennen kaikkea olemme erittäin iloisia ollessamme osa yhteisöä.

Hyvin tehty RoboCon-tiimi ja seuraavaan kertaan!

Anna Grajek

anna.grajek@hiq.fi
Olen Quality Services - tiimin vetäjä. Töissä tunnuslauseeni on “test fast, fail fast, improve fast”. Vapaa-ajallani rikon asioita, kerron huonoja vitsejä, soitan rumpuja tai havittelen "Vuoden äiti" -palkintoa.

Haluatko meille töihin?

Olemme digitaalisen ajan käsityölaisiä ja suhtaudumme työhömme intohimolla. Meillä pääset toteuttamaan upeita projekteja Suomen suurimmille yrityksille sekä luomaan kokonaan uusia, markkinoita muuttavia palveluita. Töihin HiQ:lle? HiQ kasvaa ja etsimme aktiivisesti joukkoomme uusia osaajia!

Ota yhteyttä!