Search:

TOIMISTOKOIRAN TYÖPÄIVÄ

Tassuttelusta on mukava työpäivä tehty.

Tänään on toimistokoiran työpäivä

Kokenut toimistokoira, kultainennoutajani Onni, on HiQ:n toimistokoirien esikoira ja johtoryhmän jäsen.

Onnin päivä työpaikalla alkaa aina riehakkaalla sisääntulolla. Omistajan komennot saattavat ihan pieneksi hetkeksi unohtua, kun kaikkia läsnäolijoita pitää tervehtiä ja varmistaa ympäristön turvallisuus nuuhkimalla. Onni rauhoittuu kuitenkin nopeasti ja sitten päästään käsiksi varsinaisiin työtehtäviin: kuka tulee seuraavaksi rapsuttamaan?

 Onni on toimistolla kuin töissään. Työyhteisön jäsenenä Onnilla on oma sosiaalinen verkostonsa. Ystäviään hän käy moikkaamassa oma-aloitteisesti. Parhaat kaverit ovat ihmisiä, jotka innostuvat Onnin nähdessään, rapsuttavat antaumuksella ja jaksavat leikittää. Eikä namituskaan tunnu haittaavan, jos ystäväksi mielii.

Pitkin päivää Onni pyytää ohikulkijoita heittelemään tennispalloa tai tulee viereen rapsutettavaksi. Välillä Onni ottaa tirsat jaloissani ja päivän mittaan käymme parilla pienellä happihyppelyllä.

Kun kotiinlähdön aika koittaa, on Onni yleensä tauottanut ainakin useamman kymmenen ihmisen työpäivää. Toimistokoiran linkittämänä tutustuminen käynnistyy nopeasti uusienkin työntekijöidemme kanssa. Kotona koira on onnellisen raukea päivän tapahtumista ja nukahtaa nopeasti.

Iloa työymäristöön! 

Ihan joka päivä toimistollamme ei koiria ole, mutta niistä kyllä puhutaan usein. Koira ja lemmikkeihin liittyvät kokemukset yhdistävät. Tunnelma kevenee heti, kun koirat vaikka vain tulevat puheeksi. Toimistokoirat ovat innostaneet monet työkaverit toteuttamaan koiraunelmansa ja näin saamme lisää toimistokoiria ilostuttamaan työpäiviämme.

Yhtenä HiQ:n arvona on ilo. Sitä nämä kaverit tuovat toimistoelämäänkin!

Tutustu HiQ:n espanjanvesikoira Voiman työpäivään HiQ:lla

 

Katja Kuusela

katja.kuusela@hiq.fi
Customer Management Lead, Sales

Haluatko meille töihin?

Olemme digitaalisen ajan käsityölaisiä ja suhtaudumme työhömme intohimolla. Meillä pääset toteuttamaan upeita projekteja Suomen suurimmille yrityksille sekä luomaan kokonaan uusia, markkinoita muuttavia palveluita. Töihin HiQ:lle? HiQ kasvaa ja etsimme aktiivisesti joukkoomme uusia osaajia!

Ota yhteyttä!